Advent két fővárosban: POZSONY és BÉCS

Egynapos adventi kirándulás két szomszédos fővárosban - Pozsony és Bécs.

Karácsonyi dallamokat hallgatva sétálni a csillogó díszekkel ékesített pavilonok között… Gyönyörködni és válogatni a megannyi bámulatos portéka között… Megízlelni az igazi puncsot, forralt bort, sült gesztenyét, héjában sült burgonyát, sült kolbászt, mézeskalácsot és más ínycsiklandó finomságot… Az adventi forgatag hátterében pedig az impozáns régi épületekkel körbevett pozsonyi főtér vagy a bécsi természettudományi múzeum… Ha már Te is a Csendes éjt dúdolgatod, ha már a karácsonyi ünnepséget tervezgeted, de még nincs meg minden ajándék, jelentkezz a Rolitúra bécsi-pozsonyi kirándulására! Semmi más dolgod nincs, mint felszállnod az autóbuszunkra, és máris átadhatod Magad a szomszédos fővárosok adventi hangulatának! Akár vásárolsz, akár csak nézelődsz, akár bebarangolod a csodás bécsi és pozsonyi belvárost, fantasztikus élménnyel leszel gazdagabb az ünnepi készülődés hajrájában!

Csatlakozási lehetőségek: Budapest, Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár, valamint az M1 mentén.

Részletes program

Indulás korán reggel (Budapestről 06:00-kor a Műegyetemi Főépület, azaz K épület előtti parkolóból, Gellért-tér közeléből), hogy a délelőttöt már Pozsonyba a régi magyar koronázóvárosban töltsük. Ott megtekintjük a Mihály-kaput, a főteret, a híres Prímás palotát, majd a Szent Márton székesegyházat, ahol a magyar királyokat koronázták meg évszázadokon keresztül. Ezután felsétálunk a várba, majd azt követően a csodás óvárosban és az ott található hangulatos és finom illatokat kibocsájtó adventi vásárban lesz továbbindulásig szabadprogram. A kellő jókedv megszerzését követően, továbbutazunk a közeli osztrák fővárosba, ahol felkutatjuk Bécs belvárosának látnivalóit. Parlament, Hofburg, Városháza, Múzeumok, a Főtér és környékének legszebb sétálóutcái, csodásan kivilágítva és még ki tudja hol járkálunk majd... Aztán természetesen szabadprogram következik, hogy bejárhassuk a hatalmas adventi vásárt, ahol mindenki megtalálhatja szerettei számára a legszebb ajándékokat. A buszon hazafelé közkívánatra megnézzük Dallas, a Szomszédok és az Izaura legújabb epizódjait. A legvégén könnyes búcsú következik kedvenc buszsofőrünktől. Hazaérkezés az esti órákban várható.

Mikor és mennyi?

Időpont: 2017. december 2; 9; 16.  (szombat) 
Részvételi díj: 6.900 Ft/fő

Utazás

Kényelmes autóbusszal.

Csatlakozási lehetőségek: Budapest, Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár, valamint az M1 mentén.

Költség

6.900 Forint/fő

Költség tartalmazza

  • Utazást kényelmes autóbusszal
  • Programokat
  • Csoportvezetőt

Költség nem tartalmazza

  • Utasbiztosítást (500 Ft/fő/túra, ami EUB biztosítás)
  • Az esetleges belépőket

Hírlevél

Ha szeretnél kapni a legújabb utazásokról, programokról és kedvezményekről tőlünk levelet, akkor bátran iratkozz fel hírlevelezőlistánkra. Köszönjük!

Hírek

Tábortüzes-szalonnasütögetős este az Árpád-kilátónál!

Közhírré tétetik, hogy 2017. június 9.-én pénteken este, tábortüzes-szalonnasütögetős estét tartunk, a Budai-hegységben található árpád-kilátónál, amire szeretettel várunk Téged és barátaidat is! Kötetlen beszélgetések, szalonna, hagyma és barátaik sütögetése, kis pálinka, bor vagy traubi társaságában. Részvétel ingyenes, vidám és feledhetetlen lesz.

Bővebben:

Ajánló

ELÉRHETŐSÉGLépj velünk kapcsolatba!

  • Postacím: 2543 Süttő, Diósvölgyi utca 2/A
  • Telefon: 0036-70-278-6852 és 0036-33-769-020
  • Email: iroda@rolitura.hu
  • MKEH engedély szám: U-001491
  • Raiffeisen Bank számlaszám: 12025000-01458338-00100003
Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás | (c) 2017. Iránytű Utazási Iroda Kft. Minden jog fenntartva! | Tervezés: Szimbiózis Média Kft.