Advent SZEGEDEN + PICK gyárlátogatás

Pick gyár látogatás és a szegedi adventi forgatag

Ha még nem jártál télen a Dél-Alföld fővárosában, vagy csak a Pick szalámi érdekel, itt a helyed! Igazi gasztro-kirándulás a magyaros ízek birodalmában.
A Tisza-parti város igazi magyaros és nagyon hangulatos karácsonyi vásárral fogad bennünket!

Szép Kártyával is lehet fizetni!

Csatlakozási lehetőségek: Budapest, Kecskemét

Részletes program

Reggel 8 órakor indulunk Budapestről déli irányba (találkozás a Népligetben, a Planetáriumnál 7.45-kor). Kétórányi utazás után már a Tisza-parti városban is vagyunk.
A Pick szalámi neve itt egybecseng a városéval: a szegedi szalámi. Évszázados hagyomány ennek a csemegének az elkészítése, ahol a titkos fűszerezés teszi egyedivé az ízeket. Először a gyár múzeumával ismerkedünk. A Pick-gyűjteményben végigkísérhetjük a gyár és a szalámi gyártás történetét az alapítás évétől (1869) egészen napjainkig. A látogatás szalámi kóstolóval zárul, vendéglátóinktól szegedi paprika termékmintát, téliszalámi-vásárlási kedvezményt és ajándék képeslapot kapunk. (www.pickmuzeum.hu)
A Széchenyi térre átsétálva a Városház mellett megnézzük a „Sóhajok hídját” és a tér többi nevezetességét, majd Közép-Európa egyik legszebb terére vezet utunk. A Dóm tér advent idején is teli van élettel. Kézművesek sátrai, a 200 személyes bálaszínház, no és az ezernyi látogató népesíti be a teret. Hihetetlen forgatag, a levegőben érezni a közelgő ünnepek minden illatát…

Sötétedés után indulunk vissza Budapestre, ahova megérkezve akár a Bazilika előtti téren ismét adventi hangulattal találkozhatunk.

Mikor és mennyi?

Időpont: 2017. december 9. (szombat)
Részvételi díj: 4.900 Ft/fő

Utazás

Kényelmes autóbusszal. Nem kell korán indulni és nem érünk későn haza...:)

Csatlakozási lehetőségek: Budapest, Kecskemét

Költség

4.900 Ft/fő, Lehetőség van Szép Kártyával történő fizetésére is! Kérlek, ha így fizetnél, akkor ezt az iroda@rolitura.hu címen jelezd előtte nekünk, hogy elküldhessük Neked az ehhez kapcsolódó tudnivalókat! Előre is köszönjük!

Költség tartalmazza

  • Az utazást busszal
  • A csoportvezetést
  • Programokat, belépő nélkül

Költség nem tartalmazza

  • Pick múzeum belépőt (kb. 980 Ft/fő a felnőtt, gyermek és diák 740 Ft/fő)

Hírlevél

Ha szeretnél kapni a legújabb utazásokról, programokról és kedvezményekről tőlünk levelet, akkor bátran iratkozz fel hírlevelezőlistánkra. Köszönjük!

Hírek

Tábortüzes-szalonnasütögetős este az Árpád-kilátónál!

Közhírré tétetik, hogy 2017. június 9.-én pénteken este, tábortüzes-szalonnasütögetős estét tartunk, a Budai-hegységben található árpád-kilátónál, amire szeretettel várunk Téged és barátaidat is! Kötetlen beszélgetések, szalonna, hagyma és barátaik sütögetése, kis pálinka, bor vagy traubi társaságában. Részvétel ingyenes, vidám és feledhetetlen lesz.

Bővebben:

Ajánló

ELÉRHETŐSÉGLépj velünk kapcsolatba!

  • Postacím: 2543 Süttő, Diósvölgyi utca 2/A
  • Telefon: 0036-70-278-6852 és 0036-33-769-020
  • Email: iroda@rolitura.hu
  • MKEH engedély szám: U-001491
  • Raiffeisen Bank számlaszám: 12025000-01458338-00100003
Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás | (c) 2017. Iránytű Utazási Iroda Kft. Minden jog fenntartva! | Tervezés: Szimbiózis Média Kft.