BÉCSI advent + ízkavalkád a HARRER csokoládégyárban

Egynapos adventi utazás az ízek birodalmába.

Karácsonyi dallamokat hallgatva sétálni a csillogó díszekkel ékesített pavilonok között…  Bepillantani egy igazi csokoládéműhely kulisszái mögé kóstolással egybekötve… Gyönyörködni és válogatni a megannyi bámulatos portéka között… Megízlelni az igazi puncsot, forralt bort, sült gesztenyét, héjában sült burgonyát, mézeskalácsot és más ínycsiklandó finomságot… Az adventi forgatag hátterében pedig az impozáns bécsi természettudományi múzeum… Ha már Te is a Csendes éjt dúdolgatod, ha már a karácsonyi ünnepséget tervezgeted, de még nincs meg minden ajándék, jelentkezz a Rolitúra adventi kirándulására! Semmi más dolgod nincs, mint felszállnod az autóbuszunkra, és máris átadhatod Magad az adventi hangulatnak! Akár vásárolsz, akár csak nézelődsz, akár bebarangolod a csodás osztrák fővárost, fantasztikus, megnyugtató élménnyel leszel gazdagabb az ünnepi készülődés hajrájában!

Csatlakozási lehetőségek: Budapest, Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár valamint az M1 mentén

Részletes program

A kora reggeli találkozónk után közösen felébresztjük a kakasokat, kutyákat, alvó oroszlánokat, meg mindenkit, főleg egymást. (Ha mi nem alszunk, más se tegye!). Indulás Budapestről 05:30-kor a Műegyetemi Főépület, azaz K épület előtti parkolóból, Gellért-tér közeléből. Néhány órával később megérkezünk Sopronba az ízek birodalmába. Első állomásunk a Harrer csokoládéműhely. Itt kellemes környezetben tárul fel előttünk a csokoládékészítés édesen titkos világa (nem úgy, mint sok gagyi osztrák csokigyárban!). Miután kikóstoltunk magukat és feltöltődtünk boldogsághormonokkal, továbbutazunk a szomszédos Bécsbe. Megérkezve gyalogosan felkutatjuk belváros látnivalóit. Parlament, Hofburg, Városháza, Múzeumok, a Főtér és környékének legszebb sétálóutcái, csodásan kivilágítva és még ki tudja hol járkálunk majd... Aztán természetesen bejárjuk a hatalmas adventi vásárt, hogy mindenki megtalálja szerettei számára a legszebb ajándékokat. Hazaindulás előtt mindenki nagy örömére folytatódik a szabadprogram. A buszon visszafelé közkívánatra megnézzük valamely aktuális karácsonyi film újabb epizódjait… A legvégén könnyes búcsú következik kedvenc buszsofőrünktől és utastársainktól.

Mikor és mennyi?

Időpont: 2017. december 9. (szombat)
Részvételi díj: 6.900 Ft/fő

Utazás

Kényelmes busszal.

Csatlakozási lehetőségek: Budapest, Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár valamint az M1 mentén

Költség

6.900 Ft/fő

Költség tartalmazza

 • Az utazást busszal
 • A csoportvezetést
 • Programokat

Költség nem tartalmazza

 • Utasbiztosítást (500 Ft/fő/túra, ami EUB biztosítás)
 • A Harrer csokoládégyár belépőt (felnőtt 2.600 Ft/fő, gyerek 15 éves korig 2.200 Ft/fő)
 • Az étkezéseket és az esetleges belépőket.

Hírlevél

Ha szeretnél kapni a legújabb utazásokról, programokról és kedvezményekről tőlünk levelet, akkor bátran iratkozz fel hírlevelezőlistánkra. Köszönjük!

Hírek

Tábortüzes-szalonnasütögetős este az Árpád-kilátónál!

Közhírré tétetik, hogy 2017. június 9.-én pénteken este, tábortüzes-szalonnasütögetős estét tartunk, a Budai-hegységben található árpád-kilátónál, amire szeretettel várunk Téged és barátaidat is! Kötetlen beszélgetések, szalonna, hagyma és barátaik sütögetése, kis pálinka, bor vagy traubi társaságában. Részvétel ingyenes, vidám és feledhetetlen lesz.

Bővebben:

Ajánló

ELÉRHETŐSÉGLépj velünk kapcsolatba!

 • Postacím: 2543 Süttő, Diósvölgyi utca 2/A
 • Telefon: 0036-70-278-6852 és 0036-33-769-020
 • Email: iroda@rolitura.hu
 • MKEH engedély szám: U-001491
 • Raiffeisen Bank számlaszám: 12025000-01458338-00100003
Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás | (c) 2017. Iránytű Utazási Iroda Kft. Minden jog fenntartva! | Tervezés: Szimbiózis Média Kft.