Nyomtatás
PDF

Iskolás csoportok, osztálykirándulások

Kedves Utazó!

Most egy új oldalát ismerheted meg a Rolitúra – Iránytű Utazási Iroda csapatának. Online utazási irodaként nagyon sok szép helyre, távoli tájra kalauzoltunk el vidám csapatokat és egyéni kalandorokat. Idén úgy döntöttünk, szeretnénk kiemelt figyelmet fordítani zártabb csapatokra, egymást jól ismerő túratársakra, baráti társaságokra, céges kirándulásokra és nem utolsó sorban iskolai osztálykirándulásokra. Természetesen ahogy utasaink, úgy ezen csoportok is külön egyéniségek, akik egyedi ötletekkel, sajátos igényekkel, elképzelésekkel rendelkeznek az utazás tekintetében, legyen az úticél, látnivalók, közös programok, vagy a szállás paraméterei. Ezeket könnyebb összeegyeztetni és valóra váltani egy zárt csoportnál, ahol az igények közelebb állnak egymáshoz. Meghirdetett és nem meghirdetett útjaink közül válogatva, vagy egyéni úti célt kiválasztva állunk a kihívás elé, és megszervezzük felejthetetlen utazásotokat!

Hogyan is képzeljük el?

Van egy osztály, a 10.B., akik szorgosan gyűjtötték az év során az osztálykirándulásra valót, és már nagyon várják a közös kalandot. Persze Ildikó néni, az osztályfőnök szintén nagyon várja, de kicsit tart is az utazástól, hiszen ott mindenre neki kell majd felügyelnie napokon át: egyszerre elmondani az érdekességeket, odafigyelni a gyerekekre és valljuk be, sokszor a sofőr bácsira is… meg Misire, arra az örökmozgóra. Ugye ismerős? Persze mi nem csak a lebonyolításról beszélünk, hanem az egész szervezésről.

Megvan az úticél, a programok egy része. De mennyi időt legyünk ott, mennyi idő átérni a másik múzeumba, merre vezet az út a közeli erdőben arra a szép kilátópontra, mit tudnánk még megnézni a közelben, ami érdekes, melyik busztársaságot válasszuk, hol szálljunk meg mind a harmincan, mennyibe is fog ez kerülni? Mi éppen ebben rendelkezünk sok éves tapasztalattal, és már nem egy iskola bízott meg minket ilyen programok megszervezésével, levezénylésével, legtöbbször volt utasaink jó tapasztalatára alapozva.

Miért is jó ez nektek?

  • Soksok éves a tapasztalatunk csoportos utazások szervezésében
  • Hazai és külföldi úticélok nem ismeretlenek számunkra
  • Igen színes paletta a kínálatban (rafting, via ferrata, túrázás, városlátogatás, síelés, körutazás, és még sokminden!)

Óóó, de ez biztos drága lesz!

  • Talán szerénytelenség nélkül mondhatjuk: igen kedvező árakkal rendelkezünk a turisztikai palettán, akkor itt miért lennénk drágák?
  • Mivel gyakori és rendszeres megrendelők vagyunk busztársaságoknál, turisztikai célpontoknál, szállásadóknál, nagyobb kedvezményeket tudunk megszerezni

Várjuk szíves érdeklődéseteket, mi bármikor készen állunk, hogy megszervezzük álomkirándulásotokat!

Hírlevél

Ha szeretnél kapni a legújabb utazásokról, programokról és kedvezményekről tőlünk levelet, akkor bátran iratkozz fel hírlevelezőlistánkra. Köszönjük!

Hírek

Tábortüzes-szalonnasütögetős este az Árpád-kilátónál!

Közhírré tétetik, hogy 2017. június 9.-én pénteken este, tábortüzes-szalonnasütögetős estét tartunk, a Budai-hegységben található árpád-kilátónál, amire szeretettel várunk Téged és barátaidat is! Kötetlen beszélgetések, szalonna, hagyma és barátaik sütögetése, kis pálinka, bor vagy traubi társaságában. Részvétel ingyenes, vidám és feledhetetlen lesz.

Bővebben:

Ajánló

ELÉRHETŐSÉGLépj velünk kapcsolatba!

  • Postacím: 2543 Süttő, Diósvölgyi utca 2/A
  • Telefon: 0036-70-278-6852 és 0036-33-769-020
  • Email: iroda@rolitura.hu
  • MKEH engedély szám: U-001491
  • Raiffeisen Bank számlaszám: 12025000-01458338-00100003
Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás | (c) 2017. Iránytű Utazási Iroda Kft. Minden jog fenntartva! | Tervezés: Szimbiózis Média Kft.