Egynapos miniüdülés Dalmáciában: VODICE és KRKA Nemzeti Park

Utazás Horvátország egyik legszebb területére, a Dalmát partra

Horvátország egyik legszebb területe Dalmácia. Itt látogatjuk meg a vízeséseiről híres Krka Nemzeti parkot, majd az Adria partján strandolhatunk, élvezhetjük a tenger és a napsütés páratlan hangulatát. Estére egy kellemes vacsora vár bennünket Vodice hangulatos óvárosában. Igazi nyaralós élmény egy napba sűrítve :)

Miért velünk érdemes utazni a non-stop csobbanásokra?

- Velünk az adott régió legjobb és legszebb nyaralóhelyeire és városaiba juthatsz el (Grado, Baska, Vodice). A jól kiépített strandokon minden van, ami egy kellemes naphoz szükséges. A helyszínek nem túlzsúfolt, szemetes tömegpartok (Punat, Opatija, Jesolo, Bibione, stb...)!

- Velünk nem menetrend szerinti, leharcolt buszokkal utazol!

- Van a buszon csoportvezető, aki sok értékes információval és érdekességgel szolgál út közben!

- Mi nem árazzuk fel az utazásainkat, hogy utána leakciózzuk, majd valamelyik kuponos oldalon kínáljuk azokat, ezzel megtévesztve az utazóközönséget!

- Minden csobbanásnál van napközben vagy este fakultatív programlehetőség (hajókirándulás, városnézés), ami más szervezőknél nincsen!

Részletes program

Péntek késő este indulunk útnak Horvátország irányába. (Indulás péntek este 22:00 órakor Budapestről a Népliget melletti Planetárium parkolójából. Találkozás 21.45-kor a főbejáratnál.) Egy rövid magyarországi pihenőt követően már a szomszédos országban buszozunk. Zágráb után a tengerpart irányába fordulunk, de még az Adria előtt az ország egyik legszebb nemzeti parkjába látogatunk el. (Aki nem szeretne a parkba bejönni, az már korábban le tud szállni a buszról Vodicében!) Itt is a vízé a főszerep, már a park területére is hajóval érkezünk. Skradin hangulatos kisvárosából indulunk. Közép-Dalmácia legnagyobb folyóján felhajózunk, majd a vízesések közelében már gyalogosan haladunk egyre feljebb. Akinek kedve van, az itt meg is mártózhat kristálytiszta édesvízben, és akár a zuhatagok közelébe is úszhat. A Skradinski Buk 17 vízesésből áll, a 400 méter hosszú szakasza a park legszebb része. Útközben látványos hidakon kelünk át, helyi árusok kóstoltatják portékáikat, majd, egy kis skanzen következik. Minden szakasz között látványos kilátóponton nézhetjük a robajló folyamot. Miután kigyönyörködtük (strandolunk is a nagy vízesés előtti tóban) magunkat, a vízesésrendszer tetején már várakozik a buszunk, és meg sem állunk a tengerpartig. A nap hátralévő része a kikapcsolódásról szól, kedvünkre fürdőzhetünk a vodicei tengerparton, majd estére érdemes beülni a városka hangulatos éttermeinek egyikébe egy igazi hal vagy csevapcsicsa vacsorára. A késő esti órákban indulunk haza, és vasárnap reggelre tengerparti élményekkel feltöltődve hazaérkezünk.

Részletek a program mellett jobb oldalon található letölthető PDF dokumentumban (indulási időpont, befizetés, számlaszám... Jelentkezési lap a Jelentkezz most felirat megnyomása után lesz elérhető).

Mikor és mennyi?

Időpont: 2017. július 7-9. és  augusztus 4-6. valamint augusztus 18-20. (péntek késő este - vasárnap reggel)
Részvételi díj: 15.900 Forint/fő

Fakultatív programok

Vodice tengerpartja jól kiépített, komfortos. Édesvizű zuhanyzók és mellékhelyiségek vannak, napágy bérlési lehetőség van sok helyen. A közelben lehet kis motorcsónakokat bérelni 4 fős kivitelben, amihez nem kell vízi jártassági igazolvány (ára kb. 40-50 Kuna/fő 4 fő esetén néhány órára).

Utazás

Légkondicionált és összkomfortos, kényelmes autóbusszal utazunk. Az éjszakai utazás előnye, hogy nem kell melegben utazni; nincsen nagy forgalom az utakon; a határon nem kell sokat várakozni; nem budapesti utasoknak könnyebb este az indulási helyre érkezni, mint hajnalban; szombaton reggel már a Krka-Nemzeti Parkban leszünk, így nyerünk fél napot.

További felszállási lehetőség: Budaörs McDonalds parkoló, Székesfehérvár Auchan parkoló, Siófok Tesco parkoló, Nagykanizsa INA benzinkút (M7-es autópálya).

Költség

15.900 Ft/fő

Költség tartalmazza

 • Utazást kényelmes autóbusszal
 • Programokat
 • Csoportvezetést.

Költség nem tartalmazza

 • A belépőt a KRKA nemzeti parkba (felnőtt:130 Kuna/fő, gyermek, diák 55 Kuna/fő)
 • Az utasbiztosítást (1.000 Ft/fő, EUB Tengerpartok biztosítás)
 • Étkezést.

Hírlevél

Ha szeretnél kapni a legújabb utazásokról, programokról és kedvezményekről tőlünk levelet, akkor bátran iratkozz fel hírlevelezőlistánkra. Köszönjük!

Hírek

Tábortüzes-szalonnasütögetős este az Árpád-kilátónál!

Közhírré tétetik, hogy 2017. június 9.-én pénteken este, tábortüzes-szalonnasütögetős estét tartunk, a Budai-hegységben található árpád-kilátónál, amire szeretettel várunk Téged és barátaidat is! Kötetlen beszélgetések, szalonna, hagyma és barátaik sütögetése, kis pálinka, bor vagy traubi társaságában. Részvétel ingyenes, vidám és feledhetetlen lesz.

Bővebben:

Ajánló

ELÉRHETŐSÉGLépj velünk kapcsolatba!

 • Postacím: 2543 Süttő, Diósvölgyi utca 2/A
 • Telefon: 0036-70-278-6852 és 0036-33-769-020
 • Email: iroda@rolitura.hu
 • MKEH engedély szám: U-001491
 • Raiffeisen Bank számlaszám: 12025000-01458338-00100003
Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás | (c) 2017. Iránytű Utazási Iroda Kft. Minden jog fenntartva! | Tervezés: Szimbiózis Média Kft.