Egynapos miniüdülés Olaszországban: GRADO

Egynapos fürdőzés a "kis Velence" tengerpartján

Tengerpart, napsütés, pálmafák, olasz életérzés. Minden egyben egy rövid tengerparti kikapcsolódásban az „arany szigeten”, Grado-ban. Napközben a homokos strandok, estére a hangulatos város garancia a pihenésre! Ráadásként ez a hely sokkal hangulatosabb, tisztább és szeretni valóbb, mint Bibione, Jesolo és olasz társaik!!!

Miért velünk érdemes utazni a non-stop csobbanásokra?

- Velünk az adott régió legjobb és legszebb nyaralóhelyeire és városaiba juthatsz el (Grado, Baska, Vodice). A jól kiépített strandokon minden van, ami egy kellemes naphoz szükséges. A helyszínek nem túlzsúfolt, szemetes tömegpartok (Punat, Opatija, Jesolo, Bibione, stb...)!

- Velünk nem menetrend szerinti, leharcolt buszokkal utazol!

- Van a buszon csoportvezető, aki sok értékes információval és érdekességgel szolgál út közben!

- Mi nem árazzuk fel az utazásainkat, hogy utána leakciózzuk, majd valamelyik kuponos oldalon kínáljuk azokat, ezzel megtévesztve az utazóközönséget!

- Minden csobbanásnál van napközben vagy este fakultatív programlehetőség (hajókirándulás, városnézés), ami más szervezőknél nincsen!

Részletes program

Péntek késő este indulunk Budapestről Szlovénia irányába. (Találkozó Budapesten a Népligetben a Planetáriumnál 23.45-kor, indulás 24 órakor.) Éjszaka átutazunk a szomszédos országon, és a reggel már Olaszországban ér bennünket. Kora délelőttre érkezünk a tengerpartra. Grado városkája – amit kis Velenceként is emlegetnek – ideális helyszín a pihenésre. A szigetvárost egy gáton lévő úton lehet megközelíteni. Megérkezve két strand közül is választhatunk, a fő strand a fizetős Spiagga Principale aranyhomokos, a város keleti oldalán fekszik: számos sportolási, kikapcsolódási lehetőséget kínál. Medencéket, szaunát, wellness-szolgáltatásokat, konditermet, vízi parkot is találunk itt. A másik strand a nyugati oldal Spiazza Azzurra ingyenes szabad strandja. Mindkét lehetőség nagyon színvonalas, rendezett, jól felszerelt, igazi paradicsoma a fürdőzőknek. A strandok megkapták a legjobb partoknak szánt Kék zászlós minősítést a tengervíz tisztasága, és a szolgáltatások sokszínűsége miatt. Aki a napozás mellett sétálna egy mediterrán hangulatú városkában, megkóstolná az olasz konyha remekeit, az is jól jár Grado-val. Számtalan kis étterem, hangulatos borozó várja az ide betévedőket, de ha csak egy igazi olasz fagyit eszünk, abban sem fogunk csalódni. Az esti órákig maradunk, majd mediterrán hangulattal feltöltődve hazaindulunk. Mire a buszon felébredünk, már újra Magyarországon is vagyunk. Budapestre vasárnap kora reggel érkezünk vissza.

Kiknek ajánljuk az utazást?

 • Azoknak, akik már voltak Olaszországban vagy a szigeten, - és visszavágynak -, de már egy hét túl hosszú lenne…
 • Akik még nem voltak, de szeretnék kipróbálni, megnézni érdemes-e hosszabb időre is elmenni oda…
 • Akiknek nincs idejük egy hosszabb tengerparti nyaralásra vagy anyagi helyzetük nem teszi lehetővé az egyhetes nyaralást, de vágynak a tengerhez…
 • Akik még egyáltalán nem voltak a tengernél…
 • Akik egyszerűen csak nem akarnak egy újabb unalmas hétvégét otthon tölteni, de valami különleges időtöltésre vágynak…
 • Akik egy tartalmas napot szeretnének eltölteni egy csodás helyen, egy vidám, fiatalos társasággal…
Részletek a program mellett jobb oldalon található letölthető PDF dokumentumban (indulási időpont, befizetés, számlaszám... Jelentkezési lap a Jelentkezz most felirat megnyomása után lesz elérhető).

Mikor és mennyi?

Időpont: 2017. július 14-16. és augusztus 25-27. (péntek késő este - vasárnap reggel)
Részvételi díj: 15.900 Forint/fő

Fakultatív programok

Spiagga Principale belépő: 2 Euró/fő felnőtt, 1 Euró/fő gyermek
Napozóágy bérlés: 4 Euró/ágy/nap
Vízi park belépő: 12,5 Euró/fő felnőtt, gyerek 9,5 Euró/fő gyermek.

Utazás

Légkondicionált és összkomfortos, kényelmes autóbusszal utazunk. Az éjszakai utazás előnye, hogy nem kell melegben utazni; nincsen nagy forgalom az utakon; a határon nem kell sokat várakozni; nem budapesti utasoknak könnyebb este az indulási helyre érkezni, mint hajnalban.
További felszállási lehetőség: Budaörs McDonalds parkoló, Székesfehérvár Auchan parkoló, Siófok Tesco parkoló, Nagykanizsa INA benzinkút (M7-es autópálya).

Költség

15.900 Ft/fő

Költség tartalmazza

 • Utazást kényelmes autóbusszal
 • Programokat
 • Csoportvezetést.

Költség nem tartalmazza

 • Az utasbiztosítást (1.000 Ft/fő, EUB Tengerpartok biztosítás, kifejezetten buszos utazásra)
 • Az esetleges belépőket
 • Étkezést.

Térkép

Útvonaltervező

Hírlevél

Ha szeretnél kapni a legújabb utazásokról, programokról és kedvezményekről tőlünk levelet, akkor bátran iratkozz fel hírlevelezőlistánkra. Köszönjük!

Hírek

Tábortüzes-szalonnasütögetős este az Árpád-kilátónál!

Közhírré tétetik, hogy 2017. június 9.-én pénteken este, tábortüzes-szalonnasütögetős estét tartunk, a Budai-hegységben található árpád-kilátónál, amire szeretettel várunk Téged és barátaidat is! Kötetlen beszélgetések, szalonna, hagyma és barátaik sütögetése, kis pálinka, bor vagy traubi társaságában. Részvétel ingyenes, vidám és feledhetetlen lesz.

Bővebben:

Ajánló

ELÉRHETŐSÉGLépj velünk kapcsolatba!

 • Postacím: 2543 Süttő, Diósvölgyi utca 2/A
 • Telefon: 0036-70-278-6852 és 0036-33-769-020
 • Email: iroda@rolitura.hu
 • MKEH engedély szám: U-001491
 • Raiffeisen Bank számlaszám: 12025000-01458338-00100003
Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás | (c) 2017. Iránytű Utazási Iroda Kft. Minden jog fenntartva! | Tervezés: Szimbiózis Média Kft.