Szilveszteri mulatságok

 • Szilveszter SZLOVÉNIÁBAN

  Szilveszter + tengerpart, várak, városok, barlangok és az Alpok :)

  Időpont: 2017. december 28. – 2018. január 1. (csütörtök este - hétfő)
  Részvételi díj: 58.000 Ft/fő

 • Indonézia csodái: körutazás Lombok és Bali-szigetén

  Fedezd fel kismotorral a világ leggyönyörűbb szigeteit!

  Időpont: 2017. december 29. - 2018. január 10. + hosszabbítás
  Részvételi díj: 199.000 Ft/fő-től (létszámfüggően) + repülőjegy

 • SZILVESZTER: Hótalppal a HARGITÁN

  Hótalpas túra Erdélyben a Hargitára, Szilveszterkor...2017 utolsó és 2018-as év első bulija és túrája!

  Időpont: 2017. december 28. – 2018. január 1. (csütörtök este - hétfő)
  Részvételi díj: 58.000 Ft/fő-től (szobától függően)

Adventi utak

Nyaralás Olaszországban: Rimini, Ravenna, San Marino, Perugia és Assisi

Tengerparti pihenés Európa legnagyobb üdülőközpontjában

Végeláthatatlan homokos tengerpart, pálmafák, nyaralás, mediterrán hangulat. Mindez egy hosszú hétvégi programban kiegészítve a napsütötte Toszkánával, Umbriával és San Marino híres mini államával. Ha még nem jártál erre, vagy egy tartalmas és kalandos nyaralásra vágysz augusztusban, akkor itt a helyed!

Részletes program

Kedd este indulunk Budapestről Szlovénia irányába. Éjjel áthaladunk a szomszédos országon, és a reggel már Olaszországban ér bennünket.

Szerda reggel érkezünk meg Riminibe, ahol rögtön belecsöppenünk az igazi tengerparti nyár hangulatába. Az utazás fáradalmait a homokos pálzson pihenhetjük ki, átadva magunkat a nyaralásnak :). Este érdemes betérni egy parti étterembe megkóstolni egy olasz pizzát, vagy a egy finom halvacsorát. Este pihenés a kempingben, vagy levezető szórakozási lehetőség a környéken hajnalig!

Csütörtökön fakultatív lehetőség Ravenna és San Marino meglátogatása vagy tengerparti pihenés egész nap. Némi buszozással a vállalkozó kedvűekkel Ravennába érkezünk. Először egy rövid sétát teszünk az óvárosban, majd a legmelegebb órákat a tengerparton strandolással töltjük. Délután ruccanunk át a szomszédos mini államba. San Marino városába a hőség elmúltával érkezünk, egyenest felbuszozunk a hegyen épült város tövébe, majd gyalogosan sétálunk fel a városfalak közé. A kis utcákon az árusok sokfelé magyarul üdvözölnek, portékáik között a helyi jófajta borok, likőrök, vámmentes parfümök ugyanúgy megtalálhatók, mint az ízléses szuvenírek. Este lehetőségünk van a várfal tetején pizzázni egyet tengerparti panorámával megfűszerezve. Sötétedés után visszalépünk Olaszországba, és a szállásunkra utazunk.

Pénteken fakultatív utazás Dél-Toszkánába és Umbriába. Kora reggel indulunk busszal az Appennini-félsziget belseje felé. Perugiába érkezünk meg, ahol etruszk városfalak, és azon belül egy gyönyörű középkori város várja az utazókat. Szinte kötelező a hangulatos térek egyikén megpihenni egy finom kávé mellett, majd tovább sétálni a kis utcácskákon. Édes feltöltődésre is bőven van lehetőség, világhíres a perugiai csokoládé, amit sok kis boltban kóstolhatunk és vásárolhatunk úton-útfélen. Ezután ellátogatunk a közeli Assisibe, ami nemcsak Szent Ferencnek a Ferences Rend alapítójának a szülővárosa, hanem az egyik legszebb város is Umbria tartományban. Késő délután indulunk vissza, hangulatos Toszkán tájon keresztül a tengerpartra.

Szombaton összepakolunk, és még egy kellemes napot töltünk a tengerparton. Délután szállunk buszra, és Bolognába utazunk, Itália hetedik legnépesebb városába. Meg sem állunk a belvárosig, ahol elvegyülünk a sétálóutca forgatagában. A város szívében elérjük a két főbb teret, a Piazza Maggiore-t és a Piazza del Nettuno-t. Innen minden látnivaló – köztük a város jelképévé vált két ferde torony – is könnyen elérhető. Útközben sok kis étterem csábít egy elmaradhatatlan bolognai vacsorára. Késő este értünk jön a busz, és rövid pihenőkkel Szlovénia irányába robogunk.

Vasárnap a reggeli órákban érkezünk vissza egy tartalmas olasz nyári kalandozás után Budapestre.

Mikor és mennyi?

Időpont: 2017. augusztus 22-27. (kedd este - vasárnap reggel)
Részvételi díj: 45.000 Forint/fő

Fakultatív programok

 • Ravenna és San Marino egész napos kirándulás: 15 Euró/fő
 • Umbria és Dél-Toszkána egész napos kirándulás: 20 Euró/fő

A két program együtt 30 Euró/fő!

Szállás

Kulturált tengerparti kempingben, a tengertől és a strandtól (szabad és fizetős) 100 méterre Riminiben, saját sátorban. A kempingben van meleg vizes fürdő, étterem, bolt, széf és recepció. Sátorjainkat egymás mellé, árnyékod adó, nagy fák közé állítjuk fel, kb. 5-600 m2-es területen.

Utazás

Légkondicionált és összkomfortos autóbusszal utazunk. Az éjszakai utazás előnye, hogy nem kell melegben utazni; nincsen nagy forgalom az utakon; nem budapesti utasoknak könnyebb este az indulási helyre érkezni, mint hajnalban; szerda reggel már a Olaszországban leszünk, így nyerünk fél napot. Megfelelő számú jelentkező esetén lesz lehetőség Veszprémben is csatlakozni.

További felszállási lehetőség: Székesfehérvár Auchan parkoló, Siófok Tesco parkoló, Nagykanizsa INA benzinkút (M7-es autópálya).

Költség

45.000 Ft/fő

Költség tartalmazza

 • Utazást kényelmes autóbusszal
 • Szállást színvonalas kempingben, saját sátorban
 • Programok szervezését
 • Csoportvezetést.

Költség nem tartalmazza

 • Étkezéseket
 • Fakultatív kirándulásokat (San Marino, Ravenna és Umbria)
 • Utasbiztosítás (2.500 Ft/fő, ami EUB biztosítás, kifejezetten buszos, tengerparti utazásokhoz)

Térkép

Útvonaltervező

Gyalogtúrák

Via ferrata túrák

Városlátogatások

 • Isztambul

  6 napos utazás Európa legnagyobb és a világ egyik legszebb városába!

  Időpont: 2017. október 18-23. (szerda-hétfő).
  Részvételi díj: 59.900 Ft/fő

 • Adventi hétvége: KRAKKÓ és ZAKOPANE

  Kirándulás és karácsonyi vásár Krakkóba és Zakopanéban

  Időpont: 2017. november 24-26., december 1-3., december 8-10., és december 15-17. (péntek este - vasárnap)
  Részvételi díj:  19.900 Ft/fő-től

 • Velencei Karnevál, három napban

  Éld át Te is a világ egyik leghíresebb karneválját kényelmes tempóban és nem non-stop rohanással, ráadásul rejtett plusz költségek nélkül!!!

  Időpont: 2018. február 1-4. és 2018. február 8-11. (csütörtök este - vasárnap)
  Részvételi díj: 34.900 Ft/fő-től

Európán túl

Hírlevél

Ha szeretnél kapni a legújabb utazásokról, programokról és kedvezményekről tőlünk levelet, akkor bátran iratkozz fel hírlevelezőlistánkra. Köszönjük!

Hírek

Tábortüzes-szalonnasütögetős este az Árpád-kilátónál!

Közhírré tétetik, hogy 2017. június 9.-én pénteken este, tábortüzes-szalonnasütögetős estét tartunk, a Budai-hegységben található árpád-kilátónál, amire szeretettel várunk Téged és barátaidat is! Kötetlen beszélgetések, szalonna, hagyma és barátaik sütögetése, kis pálinka, bor vagy traubi társaságában. Részvétel ingyenes, vidám és feledhetetlen lesz.

Bővebben:

Ajánló

ELÉRHETŐSÉGLépj velünk kapcsolatba!

 • Postacím: 2543 Süttő, Diósvölgyi utca 2/A
 • Telefon: 0036-70-278-6852 és 0036-33-769-020
 • Email: iroda@rolitura.hu
 • MKEH engedély szám: U-001491
 • Raiffeisen Bank számlaszám: 12025000-01458338-00100003
Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás | (c) 2017. Iránytű Utazási Iroda Kft. Minden jog fenntartva! | Tervezés: Szimbiózis Média Kft.