OMÁN

A KELLEMES MEGLEPETÉS

Omán egy ismeretlen paradicsom, mely hamarosan felkéredzkedik a top desztinációk listájára. Örök nyár, tiszta kék tenger, hatalmas tengeri teknősök, korálok, magas hegyek, kanyonok, barlangok, történelmi várak, tradicionális állatvásár, bazárok, kedves emberek, oázisok, s természetesen a sivatag. Mi más kell egy változatos, érdekes, kalandos utazáshoz?

Részletes program

Tapasztalt túravezetőnk már többször járt Ománban és az Arab világban, s a lehető legjobb programot állította össze, melyben mind a természeti változatosság, mind a kulturális gazdagság tökéletes arányban van ötvözve. Meglepő módon egy fejlett és gazdag országban fogunk utazni, kiváló infrastruktúrával. A kis csapatos utazás lehetővé teszi a gyors mozgást a több mint 1200 kilométeres utazásunk során. Fogunk kirándulni Omán egy kilométer mély Grand kanyonjában, felmegyünk 3000 méterig, fürdünk a türkizkék tengerben, lehet delfineket nézni, éjszaka pedig a hatalmas teknősök tojásrakásának szemtanúi lehetünk. Erre a felejthetetlen kalandra várunk, a legbarátságosabb iszlám Öböl államában, biztosíthatunk, hogy nem fogod megbánni. Tarts velünk erre a kiscsoportos utazásra.

1. nap: Budapest, Dubai, Omán

Menetrendszerinti repülővel indulás Budapestről Dubai fele, ahonnan repülővel tovább Omán fővárosa Muscat felé.  Határátlépés, vízum intézés, járművünk felvétele.

2. nap: Muscat városnézés

Érkezés Muscatba kora hajnalban. A járművünkkel a városba tartva elnézünk a hajnali halpiacra, ami már reggel 9-kor bezár, s ezt követően 10-kor a főváros legszebb építészeti emlékét a Szultán Qaabos Mecsetet nézzük meg. A mindenki által tisztelt, s a nem korrupt királyról elnevezett Nagy Mecset 20 ezer férőhelyes, ezzel a világ egyik legnagyobb mecsetje, 100 méter magas minarettel, benne egy 60x70 méteres kézi perzsaszőnyeg, mely a világon a második legnagyobb egybefüggő kézimunka. Fantasztikus belterek, eklektikus díszítések, séta az iszlám díszítőművészet évszázadaiban, órákat lehet bolyongani és gyönyörködni itt. Férfiaknak hosszú nadrág, nőknek hosszú szoknya és kendő szükséges, s a látogatási idő elég limitált. Ezután szállásunkon lepihenünk, amit megérdemlünk egy ilyen hosszú út után. Elsajátítjuk a sziesztázást, ahogy az Ománban szokás a nagy meleg miatt, mialatt minden zárva tart a városban. Kipihenjük az éjszakai repülő út fáradalmait. Legközelebb csak délután indul be az élet az Öböl-országokban, így Muscat óvárosának megtekintése is ekkor lesz programunkban. A tengerparti sétány, a szultán palotája, kilátópontok a városra, majd napnyugta után a bazár nyüzsgése nyújt nézelődésre lehetőséget késő estig. A nap zárásaként a város egy kellemes éttermében költjük el vacsoránkat és tartjuk meg ismerkedési estünket. Alvás Muscatban egy szállóban.

3. nap: Muscat, Wadi Shab, Teknőspart

Kora reggel indulunk Muscatból saját járművünkkel a tengerpart mentén Dél felé. A főúton a tenger mellett egy hatalmas víznyelő lesz első állomásunk a kopár kősivatagban. Útközben megállunk egy szép tengerparti szakaszon fürdőzni egy kicsit, hogy feltöltődjünk energiával az európai tél váltásaképp. Ebéd után a csodálatos Wadi Shab kanyonhoz megyünk, ahol 3-4 órás könnyű, bárki által megtehető túra keretében bejárjuk ezt a szép, folyó vájta természeti képződményt. Lehet kirándulni, úszkálni, ugrálni, napozni a víz által simára csiszolt kőképződmények között. Innen Sur kikötővárosa felé megyünk, ahol sétálunk egy kicsit, benézünk az egyik várba, vacsorázunk. Utána lemegyünk Rass el Jinz-ig, a híres és védett teknősparthoz, hogy különleges kalandban legyen részünk.  Kevés élőhely maradt, ahol háborítatlanul tudják letenni tojásaikat ezek a hatalmas ősi vízi lények. Egy helyi természetvédő által vezetett túra keretében megláthatjuk, ahogy a hatalmas tengeri teknősök este kimásznak a fövenyre, megkeresendő a megfelelő tojásrakó helyet, s részesei lehetünk ennek a ritka csodának. Fantasztikus élmény ez mindenkinek, aki kedveli az egzotikus állatokat. Kis szerencsével láthatunk éppen kikelő piciny teknősöket is futni a tenger felé. Alvás a közelben egy szállodában.

4. nap: Sur, Wadi Bani Khalid

Reggel indulunk tovább, majd kis sétát teszünk Sur belvárosában, a piacon vehetünk gyümölcsöt a sivatagi kiruccanásunkhoz, napközben pedig megismerkedünk a történelmi városkával. Szépen helyreállított erődöket csodálhatunk meg – az Arab-tenger felől érkező támadásoktól óvták a várost, illetve innét felügyelték a kereskedelmi hajóutakat. A festői tengerpart és a korzó, illetve egy évezredes hagyományokra épülő vitorláshajó-készítő műhely is programunk része, ahol épülés közben láthatjuk a hatalmas fahajókat. Innen a híres Wadi Bani Khalid kanyonjához érkezünk jeepünkkel, amely egy kis oázis közelében található elrejtve, ahol sziklák közé beékelődött természetes víztározó mellett költjük el ebédünket. Innét teszünk egy kis 1 órás kirándulást, hogy megcsodáljuk a meredek természeti képződményt, melynek alján egy piciny meleg-vizes barlang is található. Lámpa ajánlott. Akik nem akarják ezt felfedezni, azok addig napozhatnak és megmártózhatnak ebben a festői környezetben, a barlangi hőforrás táplálta medencékben, ahol márnák csipegetik elhasznált bőrt a lábunkról, amint az európai szépészeti szalonokban is egyre népszerűbb, de itt természeti körülmények között élvezhetjük. Alvás Al Kamil közelében egy szállóban.

5. nap: Wahiba dűnéi és a sivatag

Reggeli után elindulunk jeepünkkel a Szaúd-Arábia felé terjeszkedő végtelen homoksivatagba, amelyet a ’nagy ürességnek’, avagy ’lakatlan negyednek’ neveznek a helyiek. Itt nem csupán a természet színes dűne szépségeivel szembesülhetünk, hanem láthatjuk hogyan élnek a helyiek ennyire mostoha körülmények között. Útközben még egy kisebb beduin táborhoz is elkanyarodunk, ahol beöltözhetünk a helyiek népi öltözetébe. Tevegelés és quad bike bérlése is lehetséges, igény esetén. Beduin táborunk 22 km mélyen van a sivatagban, ahova bejáratott dűlőutakon jutunk el, körös-körül dűnékkel határoltan.  Megállunk kocsinkkal, egy órát sétálunk a dűnék közt, s elcsodálkozhatunk, hogy – neve ellenére, nagy üresség – mennyi élet lakozik a homokban. Homokozás, bukfenc, szaltó, dűnemászó verseny. A természetfotósok legnagyobb örömére nyári napnak alkonyulatánál vörösbe borul az eleddig sárga sivatag, melyet megörökíthetnek. Naplementét egy dűnehátról csodáljuk meg és eme felejthetetlen emlékkel zárjuk a napunkat. Este a szálláson vízipipázunk, ahol kulturális program is szokott lenni hétvégéken vagy nagyobb csoport érkezésekor. A helyi zenészek tartanak programot, illetve lesz büfé piknik.  Éjfél körül elnyugszik táborunk, s a végtelen számú csillagokat nézve merenghetünk az örökkévalóságon. Alvás a sivatagban, egy táborban, bungalókban.

6. nap: Wahiba dűnéi, Nizwa

A csapat korán kelő részével egy tetszés szerinti dűnére kapaszkodunk fel, hogy együtt köszöntsük a napfelkeltét a sivatagban. Ez kiváló alkalom arra fotósainknak, hogy megörökítsék a fodrokat és hullámokat, melyek a reggeli surlófényben adják csak ki igazi formájukat, mélységüket. A séta során megismerkedünk a növényvilággal, láthatunk rovarokat és kisebb gyíkokat is - melyek csak akkor látszanak, ha gyalog vagyunk, s közelről vesszük szemügyre. Felejthetetlen élmény az is, amint a reggeli hideg átvált 1-2 óra alatt forró napsütéssé. Ezután lassan búcsút is veszünk a sivatagtól, hogy egy újabb arcát ismerhessük meg Ománnak.  Irány a hegyi régió. Elindulunk Nizwa felé, mely kb. 4 óra utazás kősivatagon és dombságok között. Elfoglaljuk szállásunkat, pihenés, piac, korzózás. Alvás Nizwában egy hotelben.

7. nap: Nizwa állatpiac, erőd, Wadi Tanuf, Bahla

Kora reggel Nizwába megnézzük az állatvásárt, mely kulturális fénypontja lesz Ománi felfedezőutunknak. Érdekes és egyedi szokás, ahogy az eladók járnak körbe-körbe négylábú portékájukkal, s a nézők közül lépnek ki a vásárlók, hogy megkötessék az üzlet. A piac többi részén mézet, gyümölcsöket, helyi édességeket, magvakat, fűszereket, no meg a bazár másik oldalán turistaajándékokat is árulnak. Az állatvásár után Nizwa erődjét látogatjuk meg, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a városra, illetve az azt körülvevő oázisra. Érdekes a helyi etnográfiai múzeum, ahol tematikus kiállításokon ismerkedünk meg a falaj nevezetű öntözőrendszerek működésével, többet is megtudhatunk a helyi mezőgazdaságról, öltözködésük szimbolikájáról, szokásaikról. Az UNESCO védettséget élvező Bahla váránál is megállunk egy fotózás erejéig, majd piacán körülnézünk kicsit. Megebédelünk, majd pedig a csoport kalandot kereső részével fakultatív programként elindulunk gyönyörű helyre, a Wadi Tanuf kanyonjához Nizwa közelében. Előtte egy történelmi romfalut is megnézünk. Ehhez a látványos vizes szoroshoz kevesen mennek el. A patakmederben köves, hordalékos talajon haladunk, néha egy-egy nagyobb kőre is fel kell kapaszkodni, és évszaktól függően vízben gázolunk pár száz métert, hogy a kaland része is meglegyen. A szépen csiszolt kanyonfal, nagyszerű fotótéma, s kb. 3-4 órát töltünk ezzel a kirándulással. Este indulunk vissza a járművünkhöz, majd a szállásunkra. Alvás ismét Nizwában.

8. nap: Wadi Ghul, Jebel Shams

Ez a nap teljesen a természeté. Korán reggel elindulunk, hogy teljesítsük mindkét programunkat. Első célpontunk Arábia Grand Kanyonja (Wadi Ghul), mely jeepes völgytúránk egy kis oázisfalutól indul, s 7 km-en keresztül fantasztikus kalandon veszünk részt, ahol 1000 méteres függőleges, néhol színes sziklafalak ölelik körbe a folyóvölgyet. Amíg tudunk, bemegyünk jeepünkkel, majd kis teszünk egy kis sétát a kanyon végében. A kanyon hihetetlenül látványos kezdése a napnak a még kellemes hűvös időben. Délután pedig elindulunk járművünkkel a Nyugat-Hajar-hegységbe, a Jebel Shams hegy 3500 méteres csúcsának közelébe, amely karnyújtásnyira van tőlünk, s Omán legmagasabb csúcsa.  Útközben megállunk a 2500 méteren található kilátópontokon, egy fél órát sétálunk a peremnél, piknikezünk is. Innét fantasztikus kilátásunk lesz az alant kanyargó kanyonokra, élvezhetjük a frissítően hűs levegőt, a visszhangokat és a végtelen mélységbe pillantást, melyek fényképezőink lencséi után kiáltanak. Innen indulunk tovább a Balcony walk-nak nevezett mesés kirándulásra a kanyon legtetején. Aki inkább a faluban marad, az a környéken sétálhat addig. A többiekkel pedig a kis helyi faluból indulva vágunk neki a 3-4 órás könnyű kirándulásnak 2400 méteren haladva, végig szintben, a kanyon peremén egy ösvényen. Itt Omán Grand Kanyonja, a lélegzetelállító Wadi an Nakhar kilométeres mélységei fekszenek lábunk előtt, amely végig alattunk kanyarog. Fantasztikus és emlékezetes látvány. Úticélunk egy elhagyatott romfalu, ahol nemrégiben még éltek pásztorok – fölötte pedig egy költői szépségű helyen elterülő, kis vízeséssel színesített tengerszemet fedezhetünk fel. Visszhang-verődést folyamatosan tapasztalhatunk az egyenes sziklafalaknak köszönhetően, így készítsük fel torkunkat is a felejthetetlen impresszió előidézésére. Kellemesen elfáradva, élményekkel telve indulunk vissza napnyugta körül a szállásunkra Nizwaba.

9. nap: Al Hoota barlang, Al Hamra, Misfat, Muscat

Reggel Felmegyünk az Al Hoota barlanghoz (barlangi tó, cseppkövek), mely a világ egyik legnagyobb vizes barlangrendszere.  Azután elautózunk Al Hamra elhagyatott óvárosba, még sétálunk a romvároskában, ahol láthatjuk a mára elfeledett vályogtégla építészetet. Kis séta keretében többszintes, szépen dekorált, ízléses sárházakat, faragott kapukat fotózhatunk. A helytörténeti, etnográfiai múzeumban pedig megismerkedhetünk a helyi hagyományokkal és történelmükkel. Kávét főznek, búzát őrölnek, kovácsolnak, ahogy ezt tették évezredekkel korábban is. Ezután egy kanyon melletti, ma is élő, tradicionálisan sikátoros kialakítású piciny faluba látogatunk el (Misfat), ahol még láthatjuk, hogyan éltek, művelték kis parcelláikat a kanyon mentén, illetve Ománban hogyan építették ki régen életben maradásuk kulcsát – a falaj nevezetű öntözőrendszereket. Ez egy órás séta lesz, lélegzetelállítóan szép és kellemes környezetben. Innen indulunk tovább autózunk Muscat felé, ahol a szállásunk is lesz.

10. nap: Hazautazás / Dubai városnézés, Deira,  Burj Khalifa

Hajnalban hazarepül aki a rövid programra jött. A többiekkel pedig a kora reggeli menetrendszerinti busszal 6 órát buszozunk Dubajig. Ott elfoglaljuk szállásunkat. Az Egyesült Arab Emírségek (EAE) egy olajban gazdag öböl állam az Arab-félsziget csücskében.  Egy kis halászfaluból nőtte ki magát az olaj felfedezése óta. A ragyogó, felhőkarcolókkal teli metropolis korábban az “arany városa” nevet kapta, de ma már a legek városaként is említik és a város az innováció, dizájn városaként is felfogható hatalmas növekedése, építményei okán. Az arab világ legnépszerűbb nyaralóhelye, a csillogás és a stabilitás városa, a vásárlás Mekkája. A kocsit egyik metró állomás közelében hagyjuk, s tömeg közlekedve indulunk a belváros fele, hogy elkerüljük az órákig tartó dugóban veszteglést. Először Bur Dubait, azaz Dubai óvárosát járjuk körbe, a Deira Fűszer piac és végül az Arany souk (bazár) forgatagában veszünk részt. Dubai kikötőnél vízitaxival (Abras) átkelünk a Creek folyón. Ha marad időnk folytatjuk felfedező utunkat az óvárosi Bastakyia negyeddel, ahol az Al-Fahidi erőd, a Dubai Múzeum, a Heritage (műemléki) Ház és egy uralkodói palota is található. Ebédelünk a folyóparton, majd délután a magasan futó metróból csodáljuk meg az új negyedek mesés felhőkarcolóit.  Fantasztikus élmény a vezető nélküli metró elejéből nézni a tovasikló épületeket. A Dubaj Mall lesz következő állomásunk, amely a világ egyik legmagasabb tornya, a Burj Khalifa mellett épült. A Mallban van egy hatalmas tengeri akvárium, órákat lehet szemlélni a színes nagy halakat, rájákat, mint úsznak a 3 emeletnyi akváriumban. A Burj Khalifa tövében van a világ egyik legszebb zenélő szökőkútja, ami napnyugta után kezdi el a showt. A 829 méter magas Burj Khalifa torony egyik kilátópontjára is fel lehet menni, kár lenne kihagyni a szédítő panorámát, alattunk a szökőkút parádé, és a ’eltörpülő’ 50 emeletes építmények. (Hetekkel  előre kell lefoglalni az időpontot, mert mindig tele van! Kb.40 - 150 USD/fő, időtől és szinttől függően). Ezt követően szétnézünk a Dubai Mall-ban, a világ legnagyobb bevásárlóközpontjában. Sétálgatunk, nézelődünk, ámulunk, hisz tele van különleges éttermekkel, és boltokkal, ahol a világ összes nagy márkája képviselve van. Késő délutánig barangolunk.

11. nap: Abu Dhabi városnézés

Ma bérelt kocsinkkal kora reggel a dugó előtt elindulunk, hogy megnézzük Abu Dhabit, a leggazdagabb Emirátus. Itt lakik az uralkodói család, s ez a leggazdagabb Emírség, hiszen ők rendelkeznek csak jelentős olajkinccsel. Dubajt ellenpontozva Abu Dhabi egyre inkább a kulturális élet központjává akar válni, ezért építik a kulturális negyedet. A Párizzsal vetekedő Louvre Abu Dhabi és a Guggenheim Abu Dhabi szépművészeti múzeumok is példák erre. Bemegyünk a Zayed Nemzeti Museum-ba majd, ahol rövid történelmüket érthetjük meg, s utazásunk idején fog megnyílni insha Allah. A mi prioritásunk a Sheikh Zayed Nagy Mecset, a világ 8. és az Emirátusok legnagyobb és legszentebb mecsete, csupa márványból, iszlám díszítőelemekkel. Lélegzetelállító és kihagyhatatlan élmény, és a lelkes idegenvezetők mutatják be az épületet. Nagyon fotogén, a világ egyik legszebb mecsetje. Ezután az Emirates Palace mellett elautózunk, lefotózzuk Abu Dhabi első és egyedülálló luxusszállodáját, amely egy csupa márvány és gránit palota, 24 karátos színaranydíszítéssel. Ami a felvágás netovábbja, hogy az ATM aranyrögöket ad ki. Utána elautózunk a Heritage Village-hez (hagyományos falu, skanzen),  klasszikus épületekkel és kiállítással, tevével és kellemes hangulattal. A Skanzenban megismerhetjük az arab világ olaj bumm előtti életét.  A közelben van a Marina Mall, hipermodern bevásárlóközpont, ahol a meleg elől, behúzódunk a légkondicionált plázába, s ott lesz ebédelési lehetőség is. Utána elmehetünk a piacra, szuveníreket vadászni és hűsölni kicsit. Búcsúzóul sétálunk az Abu Dhabi sétányon (Corniche). Utána Dubajba visszamentet az autópálya elhalad Saadiyat szigetén keresztül, ahol építik a Louvre és a Guggenheim Múzeumot a kulturális negyed részeként. Szállás egy dubaii hotelben.

12. nap:  Dubai városnézés, indulás Budapestre

Ma még sétálunk az óvárosban, és megnézzük azokat a dolgokat amiket nem tudtunk az első napi dubaii városnézés során. Majd indulás Budapestre a menetrendszerinti járattal az esti órákban.

Mikor és mennyi?

Időpont: 2018.02.09-18.  + Emirátusok hosszabbítás 02. 18-20.
Részvételi díj: 270.000 Ft/fő + hosszabbítás 65.000 Ft/fő

Fakultatív programok

 • Múzeumok, várak kb. 2-3 USD/ hely
 • Teknősnéző séta belépő 9 USD
 • Al Hoota barlang 10 USD
 • Tevegelés: 30 perc 40 USD
 • Helyi vezetőnek borravaló: 10 USD

Szükséges felszerelés

Mediterrán és sivatagi éghajlatról lévén szó a könnyű ruházat javasolt. A tengerparton, túrákon lehet nyitottabb, de a városokban nőknek konzervatívabb ruhák - ne hordjanak túl rövid vagy túl nyitott ruhadarabokat, legalább térdig takarjuk el lábunkat és a felső ruházatnak is legyen ujja, stb. („Rómában élj úgy mint a rómaiak.”) A férfiaknak városban laza hosszú nadrág viselése ajánlott, napközben póló, lecsatolható szárú túranadrág, fürdőruha, estére hosszú ujjú ing. A sivatagi sétához érdemes betenni legalább egy váltás meleg felsőruhát (polár felső), sapka- vagy kendő napszúrás ellen.

Ezeken túl javasolt egy kényelmes, 50 liter körüli hátizsák / bőrönd, a napi kisebb túrákra kishátizsák. Ha van, akkor könnyű nyári selyemzsák, ha a higiéniára extra kényes (ez a sivatagi alváshoz jól jöhet).

Egy túraszandál, fejfedő, napszemüveg, naptej, legalább egy váltás felsőruha enyhébb időre, elemlámpa (fejlámpa) és tartalékégő, elemek a fényképezőbe, kés vagy bicska, gyufa vagy öngyújtó, szúnyogriasztó. Nincs szükség hegymászó, illetve más típusú speciális felszerelésre. Az elektromos hálózat megfelel az európai szabványnak, a fényképezőgépek, kamerák, és telefonok akkumulátorait a legtöbb szálláshelyen lehetőséged van feltölteni, T dugó ajánlott.

Szállás

Egy éjszakát a sivatagban bungalóban, a többi napon pedig hotelekben fogjuk tölteni az éjszakákat, 2-3 ágyas szobákban.  A szállásainkon WC, és zuhanyzási lehetőség is lesz, párszor reggeli is az árban.

A városokban a szállodák, hossztelek helyi színvonalúak, amelyek színvonala eltér az európaitól, ilyenkor lesz saját fürdőszobánk. Nem szabad tehát európai jellegű szállodát várni, de a helynek és a túra jellegének, büdzséjének megfelelő legjobb lehetőséget mindig a legjobb tudásunk szerint biztosítjuk. Szállásaink speciális esetektől eltekintve a magyarországi 2-3 csillagnak felelnek meg.

Utazás

Muscat-ig repülővel, Ománon belül végig helyben bérelt kocsival vagy kisbusszal.

Költség

270.000 Ft + hosszabbítás 65.000 Ft + repülőjegy

Költség tartalmazza

 • helyi utazásokat, amely végig saját bérelt járművünkkel lesz
 • szállásokat 2-3 csillagos szállókban, szállodákban
 • szervezést és a magyar nyelvű csoportvezetést

Költség nem tartalmazza

 • nemzetközi repülőjegyek árát
 • a reptéri illetékeket
 • biztosítást
 • belépőket
 • a Dubaj tömegközlekedést
 • az esetleges fakultatív programok költségeit
 • az étkezés önellátó

Egyéni utazási lehetőség

Utunkhoz a repülőjegyet irodánkban is meg tudja venni, sőt, célszerűnek tartjuk, hogy a csoport együtt tudjon utazni. A jegyeket azonban hamar érdemes beszerezni, mert a későbbiekben nagy valószínűséggel előfordulhat, hogy az adott járaton már nincs hely, vagy nem annyiért. Ha érdekel ez az utazás, akkor minél hamarabb keress meg minket!

A repülőjegy ára 2017. októberében:

alapprogramra Budapest-Muscat returjegy kb. 151.000 Ft

hosszabbított programra: Budapest-Dubai retur 90.000 Ft + Dubai - Muscat: 21.000 Ft

Aki az utazáshoz a repülőjegyét nem irodánkon keresztül vásárolja meg, kérjük, feltétlenül egyeztessen előtte az ügyfélszolgálatunkkal.

Ha érkezési és/vagy távozási időpontod nem esik egybe a csoportéval, akkor a szállodába történő eljutásod és távozáskor a reptér megközelítése egyénileg történik, a túravezető útbaigazítása vagy segítsége alapján. Az itt fellépő költségeket az út ára nem tartalmazza.

Hírlevél

Ha szeretnél kapni a legújabb utazásokról, programokról és kedvezményekről tőlünk levelet, akkor bátran iratkozz fel hírlevelezőlistánkra. Köszönjük!

Hírek

Tábortüzes-szalonnasütögetős este az Árpád-kilátónál!

Közhírré tétetik, hogy 2017. június 9.-én pénteken este, tábortüzes-szalonnasütögetős estét tartunk, a Budai-hegységben található árpád-kilátónál, amire szeretettel várunk Téged és barátaidat is! Kötetlen beszélgetések, szalonna, hagyma és barátaik sütögetése, kis pálinka, bor vagy traubi társaságában. Részvétel ingyenes, vidám és feledhetetlen lesz.

Bővebben:

Ajánló

ELÉRHETŐSÉGLépj velünk kapcsolatba!

 • Postacím: 2543 Süttő, Diósvölgyi utca 2/A
 • Telefon: 0036-70-278-6852 és 0036-33-769-020
 • Email: iroda@rolitura.hu
 • MKEH engedély szám: U-001491
 • Raiffeisen Bank számlaszám: 12025000-01458338-00100003
Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás | (c) 2017. Iránytű Utazási Iroda Kft. Minden jog fenntartva! | Tervezés: Szimbiózis Média Kft.