Rolitúra sítábor Franciaországban (Les 2 Alpes)

Síelés és bulik Les 2 Alpes-en

A világ egyik legjobb pályarendszere. Minden ajánló felesleges! Ide el kell jutni mindenkinek, aki az életében akár egyetlen alkalommal is sílécet vagy snowboadot vett a lábára!
Lenyűgöző látvány várja az ide érkezőket. Égbetörő hegycsúcsok, több mint 200 km sípálya, fantasztikus sielési lehetőségek. Les 2 Alpes a síelők és snowboardosok Mekkája!

Részletes program

Péntek: Az utazás napja
Este találkozunk Budapesten, és az esti (mozi) filmeket a buszon már közösen nézzük meg. A túravezetők kiosztják hozzá a szükséges pattogatott kukoricát, és a (mozi/részvételi) jegyeket. Mire Szlovéniába érünk, túlesünk az első pihenőkön, és a mosdók előtti ismerkedési sorakozásokon.

Szombat: Az érkezés napja
Délutánra már a magas hegyek birodalmában vagyunk. Elfoglaljuk a franciaországi „otthonunkat”, ismerkedünk a környékkel, és a síbérletekkel. Elintézzük a formalitásokat, szálláskaució, sí és snowboard felszerelések átvétele… Este szabadprogram keretében kötetlen pihenés.

Vasárnap: Les 2 Lalpes, az első nap
Reggeli torna után kötelező ismerekedés a sítereppel. A vállalkozóknak kezdő sí és snowboard oktatás. Délutánig szabad sízés, majd találkozó a Le Pano bárban – egy korty pezsgő, csoportkép, majd laza táncikálás, Les 2 Alpes ritmusának felvétele után csúszás a szállásig. Este O’Brian bár (programtájékoztató, jelentkezés a heti programokra) és nyitóbuliwelcomedrink-kel :)

Hétfő: A második nap
Délelőtt folytatódik a kezdő szintű síoktatás, de haladóknak (vagy bátraknak) indul az első Free ride kör 3460 m-ről Les 2 Alpes-on. Délután a második, már rutinból… Este kötetlen Barbecue party, és  a szállásunk nagytermében filmvetítés (Roli) túrákról.

Kedd: Síelés La Grave-ban
Reggeli után folytatódik az síoktatás, de immár a gleccseren. A haladó feladat LaGrave-i síelés 1200 – 3700 m között. Levezető, rekreációs program: este tábortűz, és forraltborozás fakultatív O’Brian bárlátogatással. Akinek még hiányzik a hó: 20.30-22.30 éjszakai síelés a kivilágított pályán.

Szerda: Alpe d’ Huez
Reggel indulás Alpe d’ Huez síterepére, csúszás a világ leghosszabb fekete pályáján az utolsó felvonókig (bérletünk 2 napra érvényes ide). Hazafelé városnézés és vásárlás a közeli Bourg d’Oisans hangulatos kisvárosában. Aki „otthon” maradt azoknak haladó és carving oktatás a gleccseren. Hazatérés után éjszakai síelés kivilágított pályán, vagy vacsora egy hangulatos hegyi étteremben. Utána ismerkedés extrém arcokkal a Smithy’s bárban…

Csütörtök: Síelés La Grave vagy Alpe d’ Huez pályáin
Reggel 9-kor indulás La Grave-ba, újabb ismeretlen szűz terepek felfedezése, a délutáni utolsó liftekig. Fakultatív hütte látogatás napközben. Aki inkább Alpe d’ Huez síterepén síelne, azok abba az irányba indulnak szervezetten. Itt ismételt csúszáslehetőség a világ leghosszabb fekete pályáján szintén az utolsó felvonókig. Este éjszakai sízéslehetőség a kilométer hajhászoknak. Aki még ezután is bírja, azokkal multikulturális program keretében ismerkedés a Prins Van Oranje éjjeli bár hollandjaival a hajnali órákig.

Péntek: Levezető csúszás
Délelőtt free ride túra a síterep nyugati lejtőire, majd  délután búcsúzás Les 2 Alpes-tól, mindenki bejárja újra kedvenc részeit a síterepen. Délután a Le Pano bárban lazulunk, majd este fergeteg party, avagy záróbuli az O’Brian-ben.

Szombat: A hazaindulás napja
Reggel megpróbálunk felkelni, és a hivatalos ceremóniába belekezdeni. Itt jön az apartmanok átadása, bérlet cuccok leadása, bepakolás, hazaindulás. Délután még megállunk Briancon-ban egy hipermarketnél, úticsomagok és ajándékok beszerzése céljából. Innen levezető pihenés Budapestig.

Vasárnap: Budapest
Délelőtt érdeklődve nézünk körül. Itt nincsenek havas utcák, síléccel a vállon mászkáló emberek, és tél sem… Ez egy másik világ, egy másik utazás innen a való világba. Elbúcsúzunk úti/honfi/sí társainktól, és egy hosszabb szabadprogram keretében város felfedezésére indulunk.

Mikor és mennyi?

Indulási időpontok: 2018. március 9-18
Részvételi díj: Hamarosan! Ft/fő-től.

Fakultatív programok

Helyben kell fizetni a következő lehetőségeket:

 • Sí és Snowboard oktatás, minden szinten: Kezdő oktatás - 5 Euró/alkalom. Haladó oktatás - 10 Euró/alkalom (2-2,5 óra)
 • 1 napos kirándulás a szomszédos Alpe d'Huez síterepére, ahol a világ leghosszabb fekete pályája is található: 5 Euró
 • Vásárlás és városnézés Bourg d'Oisans-ban: 5 Euró
 • Free ride kör Les 2 Alpes-on, azaz szűzhavas túrák - fél napos: 15 Euró
 • Free ride La Grave-on az igazán bátraknak a végtelen hó birodalmában - egész napos: 20 Euró
 • A többi program térítésmentes: Barbecue parti sízés után, forralt borozás az esti tábortűznél az erőben, őrült bulik esténként a városban és napközben fent a hegyen, stb... Gyertek minél többször, érdemes!

Ezeken felül is rengeteg programlehetőség van Les 2 Alpes-on. Siklóernyőzés, lavina szimulátor, motoros szán, falmászás, bowling és biliárd, autentikus hegyi éttermek, francia, angol, ausztrál bárok.

Szállás

Szállás I: Apartmanházunk (Residence FranceLoc) 1800 m magasan a síliftek mellett helyezkedik el. Mellette található a Club Forme, ahol uszoda, szauna, squash és diszkó található. A város központja 10 perces sétával elérhető. A 2-3-4-5 fős apartmanokhoz tartozik teljesen felszerelt konyha, erkély és fürdőszoba.

Szállás II: A 2012-es síszezontól kezdve, Magyarországon egyedülállóan különleges minőségű szállásokat ajánlunk Nektek! Les 2 Alpes-on, a világ egyik legjobb síterepén található 4,6,8,10,14,18,24 fős apartmanokat. Azért extra minőségű szállások ezek, mert a nagyobb apartmanokban hatalmas társalgó áll rendelkezésre, ahol nem alszik senki! Az 1,2,3 szintes apartmanok felszereltsége egyedülálló! A legmodernebb konyhai berendezések, ülőgarnitúrák, fotelek, külön étkező rész, 2,3,4,5 fürdőszoba. Úgy tudtok együtt lakni, hogy az esti beszélgetés nem zavar senkit, mert mindenkinek van külön hálószobája!

Utazás

Kényelmes ROLITÚRÁS autóbusszal!

Költség

Hamarosan! Ft/fő-től (apartman típusától és méretétől függően)

Költség tartalmazza

(Az árakat 315 Ft-os Euró árfolyamig tudjuk tartani!)

 • Szállást apartmanokban
 • Utazást kényelmes autóbusszal
 • 6 napos síbérletet (2 nap ingyenes síelést Alpe d’Huez síterepén)
 • Uszoda és korcsolyapálya belépőt
 • Éjszakai sízést
 • Csoportvezetőt
 • Társítási lehetőséget, felár nélkül.

Költség nem tartalmazza

 • Utasbiztosítást (köthetünk Neked (5.500 Ft/utazás) – EUB Hungária Sí-Sztár biztosítást!)
 • Üdülőhelyi és regisztrációs díjat: 15 Euró/fő (helyben fizetendő)
 • Apartman kaució: 2-3-500 Euró/apartman (nagyságtól függően)
 • Törölközőt és ágyneműhuzatot hozni kell!

Hírlevél

Ha szeretnél kapni a legújabb utazásokról, programokról és kedvezményekről tőlünk levelet, akkor bátran iratkozz fel hírlevelezőlistánkra. Köszönjük!

Hírek

Tábortüzes-szalonnasütögetős este az Árpád-kilátónál!

Közhírré tétetik, hogy 2017. június 9.-én pénteken este, tábortüzes-szalonnasütögetős estét tartunk, a Budai-hegységben található árpád-kilátónál, amire szeretettel várunk Téged és barátaidat is! Kötetlen beszélgetések, szalonna, hagyma és barátaik sütögetése, kis pálinka, bor vagy traubi társaságában. Részvétel ingyenes, vidám és feledhetetlen lesz.

Bővebben:

Ajánló

ELÉRHETŐSÉGLépj velünk kapcsolatba!

 • Postacím: 2543 Süttő, Diósvölgyi utca 2/A
 • Telefon: 0036-70-278-6852 és 0036-33-769-020
 • Email: iroda@rolitura.hu
 • MKEH engedély szám: U-001491
 • Raiffeisen Bank számlaszám: 12025000-01458338-00100003
Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás | (c) 2017. Iránytű Utazási Iroda Kft. Minden jog fenntartva! | Tervezés: Szimbiózis Média Kft.