Rolitúra Utazási Utalvány

Nyomtatás
PDF

Általában sok fejtörést okoz, hogy családtagjainknak, barátainknak, munkatársainknak, üzletfeleinknek milyen ajándékkal kedveskedjünk, legyen az születésnap, névnap, karácsony, esküvő, évforduló vagy valamilyen más kiváltságos ünnep és esemény. Az utóbbi években világszerte egyre népszerűbb utazást ajándékba adni. Ennek legjobb módja az utazási utalvány vagy kupon, melyet egy éven belül használhat fel a tulajdonosa, egy tetszőlegesen kiválasztott útra. Kinyomtatva és berakva egy szép borítékba, biztosak lehetünk benne, hogy nagy sikert aratunk vele. Utazást ajándékba adni olyan, mint egy életre szóló élménnyel gazdagítani az ünnepeltet!

További tudnivalók:

utalvanyok

  • Az utalványok névre szólnak (de átruházhatók), melyeket 5.000, 10.000, 20.000 és 50.000 forintos címletekben és tetszőleges mennyiségben lehet megvásárolni.

  • Az utalványok a rajtuk szereplő érvényességi dátumtól kezdődően egy éven belül válthatóak be, bármelyik Rolitúra (Iránytű Utazási Iroda Kft.) által szervezett program(ok)ra.

  • Az utazási kupont nem kötelező egyetlen utazásra felhasználni.

  • Készpénzre nem átváltható az utalvány, illetve abból visszatérítés nem lehetséges.

  • Egy kupont egy személy használhat fel.


Megrendelés menete:

Az utazási utalvány megrendelése online módon lehetséges a következők szerint:

1. Vásárlási szándékát írásban kell jelezni az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre. Ebben fel kell tüntetni a kedvezményezett nevét, az utalvány tervezett összegét, valamint az ajándékozás időpontját (ettől az időponttól kezdődően lehet beváltani az utalványt egy évig).

2. Mi visszajelzünk, hogy rendben van a megrendelés, majd ezt követően a számlaszámunkra (Raiffeisen Bank számlaszám: 12025000-01458338-00100003, és Iránytű Utazási Iroda Kft a számlatulajdonos) az utalvány értékével azonos összeget kell átutalni vagy befizetni. A közleménybe a következőket kell feltüntetni: Utazási utalvány, illetve a kedvezményezett neve.

3. Miután megérkezett az utazási kupon értéke, mi emailben elküldjük azt a megrendelőnek, amit már csak ki kell nyomtatni és átadni az ünnepelt(ek)nek.

4. Az utazási utalványon a kedvezményezett neve, az átadás időpontja és az utalvány sorszáma található meg.

5. A kupon mérete praktikusan 21 x 10 cm, - ami az A4 oldal egyharmada -, így egy francia-borítékba épp belefér.

 

Beváltás menete:

Az utazási utalvány beváltása online módon lehetséges a következők szerint:

1. A kedvezményezettnek az utazási szándékát írásban kell jeleznie az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, legkésőbb az utazás megkezdése előtt 30 nappal. Az emailbe a választott utazást és annak időpontját kell beleírnia, a nevének és a kupon sorszámának megadásával.

2. Mi visszajelzünk, hogy a foglalás megtörtént, és elküldjük a választott program összes tudnivalóját, majd ezt követően már csak az indulásnál kell megjelenni.

Hírlevél

Ha szeretnél kapni a legújabb utazásokról, programokról és kedvezményekről tőlünk levelet, akkor bátran iratkozz fel hírlevelezőlistánkra. Köszönjük!

Hírek

Tábortüzes-szalonnasütögetős este az Árpád-kilátónál!

Közhírré tétetik, hogy 2017. június 9.-én pénteken este, tábortüzes-szalonnasütögetős estét tartunk, a Budai-hegységben található árpád-kilátónál, amire szeretettel várunk Téged és barátaidat is! Kötetlen beszélgetések, szalonna, hagyma és barátaik sütögetése, kis pálinka, bor vagy traubi társaságában. Részvétel ingyenes, vidám és feledhetetlen lesz.

Bővebben:

Ajánló

ELÉRHETŐSÉGLépj velünk kapcsolatba!

  • Postacím: 2543 Süttő, Diósvölgyi utca 2/A
  • Telefon: 0036-70-278-6852 és 0036-33-769-020
  • Email: iroda@rolitura.hu
  • MKEH engedély szám: U-001491
  • Raiffeisen Bank számlaszám: 12025000-01458338-00100003
Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás | (c) 2017. Iránytű Utazási Iroda Kft. Minden jog fenntartva! | Tervezés: Szimbiózis Média Kft.