Turi László

barlangi- és felszíni túravezető, idegenvezető, hivatásos buszsofőr...

Már gyermekoromban igyekeztem minden szabadidőmet a természetben tölteni, tizennégy éves korom óta járom a magyarországi hegyeket, barlangokat, valamint külföldön is több hasonló helyszínen megfordultam, többek között számos via ferrátán is. Később ismerősöknek, baráti társaságoknak és egyesületeknek túraszervezést és túravezetést is vállaltam. Ma már több mint 10 éve foglalkozom az idegenforgalom és a túrizmus legkülönbözőbb területein. Elhivatottságom egyik alappillére a szabadidő élményekben gazdag vidám és hasznos eltöltése, amelyeket legfőképpen saját tapasztalatainkon és érzékszerveinken keresztül személyesen élhetünk meg. Ezért találom fontosnak, hogy az ember ne feltétlenül csak a 4 fal között, a szakirodalom egy helyben történő olvasásával, hanem inkább a természetes környezetbe kimozdulva maga fedezze fel és ismerje meg a minket körülvevő valódi világot. Számomra fontos az is, hogy amikor csak teheti, menjen, utazzon, lásson világot, szerezzen élményeket, találjon igazi barátokra.

Hírlevél

Ha szeretnél kapni a legújabb utazásokról, programokról és kedvezményekről tőlünk levelet, akkor bátran iratkozz fel hírlevelezőlistánkra. Köszönjük!

Hírek

Tábortüzes-szalonnasütögetős este az Árpád-kilátónál!

Közhírré tétetik, hogy 2017. június 9.-én pénteken este, tábortüzes-szalonnasütögetős estét tartunk, a Budai-hegységben található árpád-kilátónál, amire szeretettel várunk Téged és barátaidat is! Kötetlen beszélgetések, szalonna, hagyma és barátaik sütögetése, kis pálinka, bor vagy traubi társaságában. Részvétel ingyenes, vidám és feledhetetlen lesz.

Bővebben:

Ajánló

ELÉRHETŐSÉGLépj velünk kapcsolatba!

  • Postacím: 2543 Süttő, Diósvölgyi utca 2/A
  • Telefon: 0036-70-278-6852 és 0036-33-769-020
  • Email: iroda@rolitura.hu
  • MKEH engedély szám: U-001491
  • Raiffeisen Bank számlaszám: 12025000-01458338-00100003
Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás | (c) 2017. Iránytű Utazási Iroda Kft. Minden jog fenntartva! | Tervezés: Szimbiózis Média Kft.