Utasbiztosítás

Nyomtatás
PDF

Nagyon ajánlott és érdemes kötni utasbiztosítást mindenfajta utazásra, legfőbbképpen síelésre és snowboardozásra, hátizsákos túrákra és tengerparti nyaralásokra, amit velünk is megtehetsz. Szívesen elintézzük helyetted! Az Colonnade (Atlasz) utazási biztosító utasbiztosításait ajánljuk Neked! Számos esetben vettük fel velük a kapcsolatot külföldről. Segítőkészek és korrektek voltak minden alkalommal. A biztosítási díjat (amit az utastájékoztatókban találhatsz meg) szintén bankba kell befizetni, vagy átutalni. Érdemes a hátralékkal együtt intézni. A biztosításhoz mindössze a biztosított neve és születési dátuma kell, amit emailban kell elküldened az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre! Utalásnál a közleménybe a résztvevő nevét és az utazás helyét, időpontját kell feltüntetni! Díjtáblázat, és feltételek ITT találhatóak.

Az általunk szervezett utazásokra köthető útlemondási biztosítás is egyénileg. Amire fedezetet jelent: az  utazás lemondása váratlan betegség, baleset, kórházi tartózkodás, munkahely megszűnés, terhesség, válás, tűz vagy elemi kár miatti esemény. Célszerű a befizetéssel együtt kötni egyénileg az alábbi linken keresztül http://eub.hu/storno-utlemondasi-biztositas/ (mi nem tudjuk megkötni!). Tájékoztató ára az utazás részvételi díjának 5%-a. Önrész 20% vagy minimum 10.000 Ft.

Lehetőség van azonnal, online módon is megkötni az utasbiztosítást egyénileg, amit az alábbi EUB linken keresztül tehetsz meg.

Hírlevél

Ha szeretnél kapni a legújabb utazásokról, programokról és kedvezményekről tőlünk levelet, akkor bátran iratkozz fel hírlevelezőlistánkra. Köszönjük!

Hírek

Tábortüzes-szalonnasütögetős este az Árpád-kilátónál!

Közhírré tétetik, hogy 2017. június 9.-én pénteken este, tábortüzes-szalonnasütögetős estét tartunk, a Budai-hegységben található árpád-kilátónál, amire szeretettel várunk Téged és barátaidat is! Kötetlen beszélgetések, szalonna, hagyma és barátaik sütögetése, kis pálinka, bor vagy traubi társaságában. Részvétel ingyenes, vidám és feledhetetlen lesz.

Bővebben:

Ajánló

ELÉRHETŐSÉGLépj velünk kapcsolatba!

  • Postacím: 2543 Süttő, Diósvölgyi utca 2/A
  • Telefon: 0036-70-278-6852 és 0036-33-769-020
  • Email: iroda@rolitura.hu
  • MKEH engedély szám: U-001491
  • Raiffeisen Bank számlaszám: 12025000-01458338-00100003
Kapcsolat | Hírlevél feliratkozás | (c) 2017. Iránytű Utazási Iroda Kft. Minden jog fenntartva! | Tervezés: Szimbiózis Média Kft.