Egyéni utazások

Kedves Utazó!

Most egy új oldalát ismerheted meg a Rolitúra – Iránytű Utazási Iroda csapatának. Online utazási irodaként nagyon sok szép helyre, távoli tájra kalauzoltunk el vidám csapatokat és egyéni kalandorokat. Idén úgy döntöttünk, szeretnénk kiemelt figyelmet fordítani zártabb csapatokra, egymást jól ismerő túratársakra, baráti társaságokra, céges kirándulásokra és nem utolsó sorban iskolai osztálykirándulásokra. Természetesen ahogy utasaink, úgy ezen csoportok is külön egyéniségek, akik egyedi ötletekkel, sajátos igényekkel, elképzelésekkel rendelkeznek az utazás tekintetében, legyen az úticél, látnivalók, közös programok, vagy a szállás paraméterei. Ezeket könnyebb összeegyeztetni és valóra váltani egy zárt csoportnál, ahol az igények közelebb állnak egymáshoz. Meghirdetett és nem meghirdetett útjaink közül válogatva, vagy egyéni úti célt kiválasztva állunk a kihívás elé, és megszervezzük felejthetetlen utazásotokat!

Hogyan is képzeljük el?

Szereted a világot járni pároddal vagy a baráti társaságoddal. Izgalmas új tájakat, embereket fedeznél fel, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Esetleg már megvan az úticél, a programok egy része. De mennyi időt legyünk ott, melyik busztársaságot, vonatot, légitársaságot válasszuk, hol szálljunk meg mind a harmincan, mennyibe is fog ez kerülni? Ugye ismerős kérdések ezek?

Mi éppen ebben rendelkezünk sokéves tapasztalattal, és már nem egy társaság bízott meg minket ilyen programok megszervezésével, levezénylésével, legtöbbször volt utasaink jó tapasztalatára alapozva.

Miért is jó ez nektek?

  • Sok-sok éves a tapasztalatunk csoportos utazások szervezésében
  • Hazai és külföldi úticélok nem ismeretlenek számunkra
  • Igen színes paletta a kínálatban (rafting, via ferrata, túrázás, városlátogatások, síelések, körutazás, Európában és a világban!)

Óóó, de ez biztos drága lesz!

  • Talán szerénytelenség nélkül mondhatjuk: igen kedvező árakkal rendelkezünk a turisztikai palettán, akkor itt miért lennénk drágák?
  • Mivel gyakori és rendszeres megrendelők vagyunk busztársaságoknál, turisztikai célpontoknál, szállásadóknál, nagyobb kedvezményeket tudunk megszerezni

Mi bármikor készen állunk, hogy megszervezzük álomkirándulásotokat! Elérhetőségünk e-mailben: rolitura@rolitura.hu

Várjuk szíves érdeklődéseteket!