Rolitúra sítábor Franciaországban:
Les 2 Alpes

A világ egyik legjobb pályarendszere!

MINDEN AJÁNLÓ FELESLEGES! IDE EL KELL JUTNIA MINDENKINEK, AKI AZ ÉLETÉBEN AKÁR EGYETLEN ALKALOMMAL IS SÍLÉCET VAGY SNOWBOARDOT VETT A LÁBÁRA! 🙂
Les 2 Alpes a síelők és snowboardosok Mekkája! Miért? Lenyűgöző látvány várja az ide érkezőket. Égbetörő hegycsúcsok, több mint 200 km sípálya, fantasztikus sielési lehetőségek. Az igazi sífővárosban rengeteg szórakozási lehetőség, hosszú sétálóutca, korcsolyapálya, nyitott uszoda, igényes szállások, esti sízési lehetőség van. A Jandri Express nevű igen gyors kabinos felvonó (22 km/h) végállomásától, 3200 méterről indul Franciaország legmagasabban lévő gleccservasútja, melynek végállomásánál csodás jégbarlang található. A gleccser tetejétől (3600 m) végig kék és zöld pályán is vissza lehet síelni a városba, így a kezdők is megérezhetik, milyen érzés 2000 m-es szintkülönbséget lecsatolás nélkül megtenni. A profik számára kegyetlen jó és izgalmas fekete pályák állnak rendelkezésre, de rengeteg a pályán kívüli lehetőség is! Gyere velünk, ezt ki kell próbálni!

AMIT TUDNOD KELL AZ UTAZÁSHOZ

Kérjük, figyelmesen olvasd át az alábbi dokumentumokat!

Utastájékoztató PDF

Ezekből választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre az indulást, utazást, befizetést, szállást, programokat, árakat és utasbiztosítást illetően! A dokumentumok PDF formátumúak, új fülön nyílnak meg, letölthetőek és nyomtathatóak, így magaddal tudod vinni őket átolvasni!


108 000 Ft /fő-től

2018. március 9-18.