Montenegró: Nyaralás és körutazás

Montenegró felfedezése, némi Albániával fűszerezve.

Gyere velünk Montenegróba egy feledhetetlen 10 napos és 8 éjszakás körutazásra és nyaralásra. Vár ott minket kavicsos, sziklás és homokos tengerpart, nagy hullámok, igazi balkáni hangulat, hangulatos középkori városok, gyönyörű természeti látnivalók, jobbnál jobb fakultatív programok, mindez az Adria legnaposabb partszakaszán. Természetesen a bulik és különféle vízi sportolási lehetőségek is szép számmal képviseltetik magukat a hét folyamán.

Részletes program

1. és 2. nap - Az utazás és megérkezés órái:

Indulás este, éjszaka a buszon (találkozó 17.30-kor Budapesten a Népligetben, indulás 18 óra).

Másnap érkezünk a délelőtti órákban Ulcinjba a montenegrói tengerpart legdélebbi és egyik legkedveltebb városába. Szállásunk elfoglalását követően a helyi strandok és a tenger minőségének ellenőrzésére indulunk. Este közös városnézés, legjobb bárok, éttermek és szórakozóhelyek felfedezésével, majd fergeteges ismerkedési est egy tengerparti bárban vagy diszkóban.

3. - 8. nap - A nyaralás, bulik és látnivalók felfedezésének napjai (részletes leírást jobb oldalon találsz a Montenegro_fakultativ_programok_2017 pdf doksiban!):

Montenegrói fergeteges nyaralásunkat, pihenésünket és bulizásokat színesítjük majd, látványos és izgalmas fakultatív programokkal is. Átmegyünk az Adria és a Balkán elfeledett és alig ismert, elmaradott államába Albániába, kirándulunk és hajókázunk a Kotori-öböl mesébe illő tájain, ahol még felfedezzük Perast és Kotor városkáit is. Járunk majd Stari Bar középkori településén, majd fürdőzünk a part legromantikusabb nyaralóhelyein is Petrovacban és Sveti Stefanban (gazdagok szigete). Természetesen nem hathatjuk ki a tengerpart fővárosának Budvának a látnivalóit és változatos strandjait sem. Igény esetén a legbátrabbakkal elmegyünk hajókázni és fürödni Montenegró legnagyobb és legcsodálatosabb tavához a Skadari tóhoz is! Természetesen esti programokkal is fogjuk színesítjük a hetet, élvezzük a szabadságot, sokat nevetünk, jókat eszünk és koktélozunk.

9. és 10. nap - A hazatérés órái:

Kiköltözés a szállásunkról, majd krokodilkönnyes búcsú újonnan megismert barátainktól, indulás haza, éjszaka a buszon. Érkezés haza a délelőtti órákban.

Mikor és mennyi?

Időpontok: 2017. június 22-július 2., július 13-23., augusztus 3-13., augusztus 11-21., augusztus 31. -szeptember 10.
Részvételi díj: 54.000 Ft/fő-től időpont és apartmanfüggően.

Fakultatív programok

(Nagyon pénztárcabarát árak, érdemes összehasonlítani más szervezők áraival! A részletes leírást megtalálod egy külön tájékoztatóban jobb oldalon!)

 • Egész napos kirándulás Albániába: 22 Euró/fő

 • Egész napos kirándulás Petrovacba és Sveti Stefánba strandolással: 12 Euró/fő

 • Egész napos kirándulás a Kotori-öbölbe, hajókázással fűszerezve: 20 Euró/fő

 • Egész napos kirándulás a Shkodrai-tóhoz (hajókirándulással és strandolással) és Stari Bárba: 12 Euró/fő

 • Egész napos kirándulás, vásárlás és strandolás Budvába a tengerpart fővárosába: 12 Euró/fő

Ha az összes fakultatív programra eljössz, kedvezményt adok az árból, és összesen 70 Eurót kell fizetned (78 helyett)! Részletes programok, külön tájékoztatóban találhatóak.

Szállás

Szállásunk Ulcinjban lesz, mely a montenegrói tengerpart legdélebben fekvő, igen kedvelt üdülőhelye. Nyüzsgő nappalok és éjszakák, szórakozóhelyek, éttermek és bárok sokasága, valamint egy kellemes és hangulatos város fogad minket. Lakóhelyünk a központtól és a strandtól 10 perc sétára lévő, 2-3-4-5 személyes mediterrán hangulatú, apartmanokban lesz, melyekhez felszerelt konyhasarok vagy közös konyha is tartozik. A város csendes részén, két egymás közelében épült (200 méter) apartmanházban fogunk lakni.

A kiváló elhelyezkedésű Villa Valéria Apartmanházat az előző éveben újították fel, melyhez a legfelső szinten egy panorámaterasz is tartozik, ami kiváló helyszín lesz az esti közös programhoz. A Villa Casa Liburnia Apartmanház közvetlenül a Villa Valéria mellett található, ahol szintén hangulatos, néhány éve felújított 2 és 4 fős (3 légteres) apartmanok találhatóak. A Villa Tagani Apartmanházban 2-3-4 fős kisebb alapterületű apartmanok találhatóak, melyeknek kicsit egyszerűbb a berendezésük, mint a másik szálláson lévőknek. Az itt található alsó szinti apartmanoknak egy nagy közös terasza van, szép kilátással a tengerre. A felsőbb szinteken is található tengerre néző szoba, brutálisan szép kilátással, melyek erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. Előnye az apartmanházaknak, hogy nem kell magasra (dombra) felsétálni és közel van a központ. A házak távol találhatóak a tömegtől és a zajtól, de még mindig elég közel, hogy ne kelljen sokat sétálnunk a strandhoz és a központhoz. A házakban van közös konyha is, ami teljesen felszerelt. A szobákhoz fürdő, WC, vezeték nélküli internet és légkondi is tartozik. Ágyneműt, huzatot kapunk, mindkét szálláson, törölközőt hozni kell. Mivel a központhoz közel lakunk, pár perc sétára található bolt, étterem, bár és minden, mi szem szájnak ingere. :) Az apartmanházak panorámás apartmanjaira 4-5000 Ft/fő felárat kell fizetni! Ilyen jellegű igényeket a jelentkezéskor a megjegyzés rovatban kell jelezni!

Utazás

Létszámtól függően 50 személyes vagy 30 személyes kényelmes autóbusszal utazunk. Így 100% -os az indulás!!! Ennek függvényében viszont változhat az utazás ára. A menetidő forgalomtól, határoktól és az időjárástól függ, de kb. 16-18 óra. Pihenőt 3-4 óránként fogunk tartani.

Költség

54.000 Ft/fő-től (időpont és apartman függően)

Költség tartalmazza

 • Utazást
 • Szállást 2-3-4 személyes apartmanokban
 • Programok szervezését
 • Csoportvezetőt
 • Ágyneműt
 • Meglepetést

Költség nem tartalmazza

 • Fakultatív programokat (helyben fizetendők)
 • Étkezést
 • Idegenforgalmi adót (10 Euró/fő/hét, ami helyben fizetendő)
 • Utasbiztosítást, melyet nálunk is meg lehet kötni! (6.000 Ft/fő/nyaralás)
 • Belépőket

Térkép

Útvonaltervező