Utasbiztosítás

Nagyon ajánlott és érdemes kötni utasbiztosítást mindenfajta utazásra, legfőképpen síelésre és snowboardozásra, hátizsákos túrákra és tengerparti nyaralásokra, amit velünk is megtehetsz. Szívesen elintézzük helyetted, drágább sem lesz és ha véletlenül káresemény következik be, akkor is segítünk!

Ajánlott utasbiztosítás

Az Európa Utazási Biztosító (EUB) utasbiztosításait ajánljuk Neked! Számos esetben vettük fel velük a kapcsolatot külföldről. Segítőkészek és korrektek voltak minden alkalommal. A biztosítási díjat (amit az utastájékoztatókban találhatsz meg) az utazásra jelentkezéssel, vagy a hátralékkal együtt érdemes befizetni. A biztosításhoz mindössze a biztosított neve és születési dátuma kell, amit a jelentkezésben, vagy emailban kell elküldened az iroda@rolitura.hu címre! Utalásnál a közleménybe a résztvevő nevét és az utazás helyét, időpontját is fel kell tüntetni! Díjtáblázat és feltételek itt találhatóak.

Lehetőség van azonnal, online módon is megkötni az utasbiztosítást egyénileg, amit az alábbi EUB linken keresztül tehetsz meg.

Útlemondási biztosítás

Az általunk szervezett utazásokra köthető útlemondási biztosítás is egyénileg. Amire fedezetet jelent: az utazás lemondása váratlan betegség, baleset, kórházi tartózkodás, munkahelymegszűnés, terhesség, válás, tűz vagy elemi kár miatti esemény. Célszerű a befizetéssel együtt kötni egyénileg az alábbi linken keresztül: EUB Storno Útlemondási Biztosítás (mi nem tudjuk megkötni!).

Tájékoztató ára az utazás részvételi díjának 5%-a. Önrész 20% vagy minimum 10.000 Ft.