USA körutazás: híres városok és nemzeti parkok természeti csodái

Régi vágyad látni Amerikát?

Most egy hihetetlenül változatos és izgalmas bakancslistás kalandutazásra nevezhetsz be! De vigyázz, mert kiscsoportos az utazás, így hamar elfogynak a helyek!

Lenyűgöznek Amerika természeti csodái? Évek óta halogatod a „nagy utazást”? Messzire mennél, de nincs időd megszervezni, vagy nem mersz egyedül nekivágni? Ne halogasd tovább, repülj át velünk az óceánon, garantáltan nem fogod megbánni!
Velünk megnézheted a világ első nemzeti parkját, ahol nagy valószínűséggel szabadon élő macikkal, bölényekkel és jávorszarvasokkal is találkozhatsz, betekintést kaphatsz a kanyonok földjébe, kaliforniai mamutfenyő óriások között sétálhatsz, sőt még Las Vegas és Los Angeles csillogásába és San Francisco különleges világába is bepillanthatsz. Megéri rá gyűjtögetni 😉

AMIT TUDNOD KELL AZ UTAZÁSHOZ

Kérjük, figyelmesen olvasd át az alábbi dokumentumokat!

Utastájékoztató PDF Részletes program

Ezekből választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre az indulást, utazást, befizetést, szállást, programokat, árakat és utasbiztosítást illetően! A dokumentumok PDF formátumúak, új fülön nyílnak meg, letölthetőek és nyomtathatóak, így magaddal tudod vinni őket átolvasni!


329 000 Ft /fő + repülőjegy (+ hosszabbítás)

2018. augusztus 21-31. + hosszabbítás szeptember 7-ig
  • Biztosítást hány főre kérsz?

    biztosítás (1 Ft/fő/utazás)

    • 1 Ft

    *Amit tudnod kell az utazáshoz

    A *csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!